ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΟΨΗ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

Μεταμορφώστε το σπίτι σας με αυτή την κουζίνα που αγκαλιάζει τον μεσογειακό τρόπο ζωής, κάνοντας κάθε μέρα να μοιάζει με διακοπές σε έναν ηλιόλουστο παράδεισο. Η ρουστίκ δρύινη πρόσοψη του neoLODGE, με την αυλακωτή υφή της, συνδυάζεται υπέροχα με το neoMARBLE, δημιουργώντας μια γαλήνια και ήρεμη ατμόσφαιρα.

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

PICTURESQUE SETTING

αρμονια

Οι επίτοιχες μονάδες προσφέρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να προσθέσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε μια κουζίνα. Σε αυτή τη διάταξη, η παραδοσιακή διάταξη των επίτοιχων μονάδων αντικαθίσταται από έναν πιο χαλαρό σχεδιασμό με ανοιχτά ράφια.

PICTURESQUE SETTING

NEOLODGE

Η μοναδική μπροστινή όψη από μαυρισμένο δρυ ξεχωρίζει με το κάθετο σχέδιό της. Η μαύρη-καφέ απόχρωσή του προσφέρει μια σύγχρονη αλλά διαχρονική εμφάνιση.

PICTURESQUE SETTING

NEOMARBLE

Τα μαρμάρινα φινιρίσματα είναι και πάλι πολύ της μόδας εδώ και αρκετά χρόνια. Το μάρμαρο φαίνεται κομψό και τείνει να χρησιμοποιείται για να δώσει έμφαση σε συνδυασμό με μοντέρνα υλικά. Η πρόσοψη neoMARBLE μπορεί να συνδυαστεί ιδιαίτερα καλά με έναν σκούρο πάγκο και δίνει σε κάθε κουζίνα το κάτι διαφορετικό.