Matrix900 στην κουζίνα Nolte

Matrix 900 & Matrix 150: Τα δύο «όπλα» της Nolte για την απόλυτη εργονομία στην κουζίνα

Στη Nolte Kitchen εκτός από το στιλ και το design της κουζίνας, αυτό στο οποίο δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση είναι η εργονομία. Μέσα από έξυπνες ιδέες και καινοτόμες λύσεις έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ακόμη και την πιο μικρή κουζίνα λειτουργική, με πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους αξιοποιώντας και το τελευταίο χιλιοστό.

Μερικά από τα μυστικά μας «όπλα» ακούνε στις ονομασίες Matrix 150  και Matrix 900.

Τι είναι το Matrix 900

Το βασικό ύψος των ντουλαπιών βάσης στις κουζίνες είναι 75 εκατοστά. Η επιλογή Matrix 900 σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε αυτό το ύψος στα 90 εκατοστά κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο 20% επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. 

Τι είναι το Matrix 150

Το σύστημα Matrix150 της Nolte Kitchen είναι ένα πρωτοποριακό πλέγμα σχεδιασμού κουζίνας που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα -ειδικά για τις ελληνικές οικογένειες που εκτός από την ωραία εμφάνιση αναζητούν και την λειτουργικότητα

Αξιοποίηση όλου του χώρου

Πρόκειται για είναι ένα τρισδιάστατο πλέγμα σχεδιασμού με διαστάσεις που βασίζονται σε βήματα των 150mm για το ύψος, το πλάτος και το βάθος. Έτσι, κάθε ίντσα της κουζίνας σας -είτε αυτή είναι μικρή είτε μεγάλη- αξιοποιείται στο έπακρο χωρίς να γίνεται καμία σπατάλη του χώρου.

 

Ομαλή εγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών

Ένα ακόμη από τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος Matrix150 είναι η ικανότητα να ενσωματώνει απολύτως ομαλά τις ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας (στις στάνταρ διαστάσεις τους). Συσκευές όπως φούρνοι και πλυντήρια πιάτων προσαρμόζονται άψογα στη διάταξη της κουζίνας χωρίς να χρησιμοποιούνται αντιαισθητικά πάνελ πλήρωσης, εξασφαλίζοντας έτσι μία ομοιόμορφη εμφάνιση. Επιπλέον, επιτρέπει την ευέλικτη τοποθέτηση των συσκευών σε εργονομικά ύψη που βολεύουν τόσο στο μαγείρεμα όσο και στο καθάρισμα.

Σύγχρονος σχεδιασμός

Το σύστημα Matrix 150 προσφέρει κομψές, μοντέρνες γραμμές που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα στυλ και φινιρίσματα. Είτε το σχέδιο της κουζίνας σας είναι κλασικό, είτε μοντέρνο ή ακόμη και μία μίξη, το Matrix150 εξασφαλίζει μια συνολικά κομψή εμφάνιση.

Εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας

Ο αρθρωτός χαρακτήρας του Matrix150 προσφέρει απεριόριστη ευελιξία στο σχεδιασμό της κουζίνας. Οι εκτεταμένες διαθέσιμες επιλογές μπορούν να προσαρμόσουν για κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη. Από τις λύσεις αποθήκευσης μέχρι την τοποθέτηση συρταριών και ντουλαπιών, τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής της οικογένειας.