Μεταλλικά στοιχεία στην κουζίνα

Μέταλλο: Η κορυφαία τάση στη διακόσμηση – Ιδέες για κουζίνα και σπίτι σε βιομηχανικό στυλ

Το μέταλλο στη διακόσμηση θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις. Συνδυάζει τον βιομηχανικό χαρακτήρα με την αυθεντικότητα και θεωρείται ένα από τα κορυφαία υλικά, ακόμη και για επαγγελματικές κουζίνες υψηλής ποιότητας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το υλικό προοριζόταν αποκλειστικά για βιομηχανική χρήση. Το έβρισκες σχεδόν μόνο εκεί που η ανθεκτικότητα ήταν πιο σημαντική από την ατμόσφαιρα σε έναν χώρο. Το μέταλλο δεν ήταν cozy ή άνετο αλλά έμοιαζε κρύο και απρόσιτο. Στην πραγματικότητα έγινε αποδεκτό όταν το βιομηχανικό στυλ έγινε μόδα για τους χώρους διαβίωσης. Ξαφνικά, βιομηχανικά υλικά όπως ο χάλυβας και το τσιμέντο συνδυάστηκαν με υλικά που συναντάς σε χώρους διαβίωσης όπως το ξύλο και η λάκα.

Το μέταλλο ως στοιχείο design

Στις μέρες μας, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μοντέρνες κουζίνες χωρίς μεταλλικά στοιχεία ως design. Έξυπνοι συνδυασμοί όπως για παράδειγμα με μονόχρωμα και ζεστά στοιχεία σαν το ξύλο, θα κάνουν την κουζίνα σας μια μοντέρνα όαση ευεξίας.

Οι αγαπημένοι μας σχεδιασμοί

FERRO είναι μεταλλική πρόσοψη με πραγματικά μεταλλική επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι είναι μαγνητική και αποτελεί το τέλειο μέρος για να τοποθετήσετε σημειώσεις στην κουζίνα σας. Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ πρόσοψη είναι ιδανική για εσάς αν σας αρέσει το metal-look. Μερικοί συνδυασμοί με αυτές τις προσόψεις δημιουργούν ένα ιδιαίτερα μοναδικό αποτέλεσμα. Μια ματιά στα πιο αγαπημένα:

FΕRRΟ blue steel & λάκα arctic white

Αυτός ο συνδυασμός του χρώματος arctic white που αποπνέει φρεσκάδα με το μεταλλικό μπλε θα απογειώσει το σχέδιο της κουζίνας σας. Τα ράφια ντουλαπιών τοίχου CUBE είναι μια τέλεια προσθήκη. Τα βαθιά συρτάρια –επίσης σε arctic white– δημιουργούν μία εξαιρετική αντίθεση.

FERRO corten steel & nova λάκα white high-gloss

Μαζί με τα λευκά ράφια της σειράς NOVA LACK, η σκουριασμένη εμφάνιση του FERRO corten steel δημιουργεί μια εξαιρετική συνολική εικόνα. Και για ακόμη πιο θεαματικό αποτέλεσμα σε αυτή την κουζίνα χωρίς λαβές, προσθέστε φωτισμό στα MatrixArt finger-pulls.

Metal copper oxide & Manhattan kiruna birch

Η μεταλλική όψη με εφέ σκουριάς (copper oxide) δείχνει αυθεντική και εναρμονίζεται τέλεια με την ανοιχτόχρωμη ξύλινη διακόσμηση σε Kiruna MANHATTAN. Για να απογειώσετε το look, προσθέστε μεταλλικά ράφια και μια νησίδα κουζίνας με ενσωματωμένο τραπέζι. Αυτός ο συνδυασμός θα δώσει στην κουζίνα σας ένα αλάνθαστο σκανδιναβικό look!

Metal steel grey & lux high-gloss white

Η ατσάλινη γκρι μεταλλική πρόσοψη σε συνδυασμό με το lux γυαλιστερό λευκό αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεστε τεράστιο budget ή μεγάλο χώρο για να σχεδιάσετε μια όμορφη και άνετη κουζίνα. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της κουζίνας είναι η εκπληκτικά αυθεντική μεταλλική εμφάνιση, η οποία αντανακλάται επίσης στον πάγκο εργασίας