Home office για την εργασία από το σπίτι

Home office: Πώς να ενσωματώσετε «αόρατα» το γραφείο στο σπίτι

Η εργασία από το σπίτι γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη με αποτέλεσμα ένα καλά οργανωμένο home office να είναι πιο αναγκαίο και χρήσιμο από ποτέ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο για να το μετατρέψετε σε γραφείο αλλά να ενσωματώσετε έναν χώρο εργασίας ομαλά κάπου μέσα στο σπίτι σας χωρίς να χαλάσετε την ατμόσφαιρα. Η Nolte έχει καινοτόμες και ευέλικτες ιδέες σχεδιασμού για να οργανώσετε το γραφείο στο σπίτι σας κομψά, με αισθητική ώστε να μοιάζει «αόρατο».

Home office: Αποτελεσματική εργασία στο σπίτι 

Η δυνατότητα για εργασία από το σπίτι έχει καθιερωθεί στις περισσότερες πλέον εταιρείες και αποτελεί ένα από τα νέα δεδομένα στη ζωή μας. Το πλεονέκτημα του να πηγαίνει κανείς καθημερινά στο γραφείο είναι η αλληλεπίδραση με συναδέλφους που προάγει την κοινωνική συνοχή και παράλληλα ενισχύει τα επαγγελματικά δίκτυα. Από την άλλη, η εργασία από το σπίτι έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί κανείς να δουλέψει με περισσότερη συγκέντρωση σε ένα ήσυχο περιβάλλον, ενώ εξοικονομούνται χρόνος και πόροι που διαφορετικά θα ξοδεύονταν στις μετακινήσεις για παράδειγμα.

Εργονομικό και κομψό γραφείο στο σπίτι

Το «κλειδί» για να είναι η δουλειά από το σπίτι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και παραγωγική είναι ο χώρος εργασίας: Θα πρέπει να είναι εργονομικά και κομψά επιπλωμένος. Οι χώροι ανοιχτής διαρρύθμισης θέτουν τα θεμέλια για τη συγχώνευση των χώρων διαβίωσης με το γραφείο καθιστώντας όλο και πιο σημαντική την επιλογή των σωστών επίπλων.

Κομψός και ευέλικτος χώρος εργασίας στο σπίτι

Η Nolte Kitchens σας προσφέρει ευέλικτες λύσεις που είναι τόσο λειτουργικές όσο και εντυπωσιακές σε εμφάνιση. Ένα παράδειγμα είναι ένας χώρος εργασίας που εντάσσεται κομψά στη συνολική εικόνα του χώρου διαβίωσης, όπως ο επιτοίχιος μπουφές της φωτογραφίας που χρησιμεύει ως γραφείο όταν χρειάζεται.

Η μονάδα “mobile working” είναι η καινοτομία για γραφείο στο σπίτι

Ένα ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν είναι η μονάδα «Mobile Working». Αυτό το έπιπλο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε διακριτικά τα υλικά της εργασίας σας -όπως laptop και χαρτιά- μετά τη χρήση, κάνοντας ομαλή τη μετάβαση από την εργασία στον ελεύθερο χρόνο. Όταν το ντουλάπι κλείσει, το έπιπλο εναρμονίζεται τέλεια με τον υπόλοιπο εσωτερικό χώρο, συμβάλλοντας σε μια τακτοποιημένη και αισθητικά ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

Οι έξυπνες λύσεις της Nolte πληρούν όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου χώρου εργασίας για το γραφείο στο σπίτι σήμερα: λειτουργικές, ευέλικτες και κομψές. Αποδεικνύουν σαφώς ότι η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι αποτελεσματική και ταυτόχρονα ευχάριστη και… εμπνευσμένη!